League of Legends: Wild Rift Yama Notları 1.0a

Tan Soylu
3 Minimum Okuma Süresi
League of Legends: Wild Rift Yama Notları 1.0a

League of Legends: Wild Rift yama notları 1.0a duyuldu. 1.0a yamasında Blitzcrank, Vayne, Xin Xhao ve birkaç detay üzerinde duruldu. Wild Rift oyuncuları arasında gündemde olan; botların alıştırma modunda aşırı performans gösterme sorunu ortadan kaldırıldı.

Bir süre önce Türkiye’de çıkış tarihi belli olan Wild Rift için dengelemeler ve düzeltmeler gelmeye devam ediyor. Oyun mobil platform için 0’dan geliştirildiğinden dolayı sıkça yama notlarıyla karşılaşıyoruz.

Bu yama notlarında daha çok şampiyonlar üzerinde duruldu ve birkaç hatanın giderilmesi sağlandı. Bu hatalardan en önemlisi alıştırma modunda botların yüksek performans sergilemesiydi.

Yama notlarına geçmeden önce oyun çıktığında telefonunuzla uyumlu olup olmayacağını öğrenebilmek için LoL Mobile: Wild Rift Sistem Gereksinimleri yazımızı okuyabilirsiniz.

Wild Rift Yama Notları 1.0a

Wild Rift Blitzcrank
Wild Rift Blitzcrank

Blitzcrank

LoL Mobile’ın sevilen ve sıkça oynanılan şampiyonlarından Blitzcrank bu yamayla bir dengeleme aldı.

Taban İstatistikleri:

Sağlık: 690 → 650

Seviye başına Can Yenileme: 1,07 → 0,81

Ulti:

Hasar: 250/375/500 → 200/325/450

Sessizlik süresi: 1 sn → 0,5 sn

Wild Rift Vayne
Wild Rift Vayne

Vayne

Alt koridorda desteğiyle birlikte oldukça dengeli olan Vayne, Solo koridorda oynandığında aşırı güçlü olabiliyor.

Taban İstatistikleri:

Hareket Hızı: 330 → 325

(Pasif) Gece Avcısı

Hareket Hızı bonusu: [30 @ Seviye 1] → [15 @ Seviye 1] / [20 @ ​​Seviye 5] / [30 @ Seviye 9]

(2) Gümüş OK

Hasar: 50/70/90/110 → 30/50/70/90

Wild Rift Xin Zhao
Wild Rift Xin Zhao

Xin Zhao

Xin Zhao’nun seçilme ve kazanma oranının çok yüksek olduğu tespit edildi. Bu yüzden 1.0 yamasından en çok nasibi alan şampiyon olarak ödüllendiriliyor.

Taban İstatistikleri:

Saldırı Gücü: 70 → 64

Seviye başına can: 115 → 105

Seviye başına zırh: 4,3 → 3,9

Büyü Direnci: 38 → 30

3. Yeteneği

Kullanım aralığı: 6 → 5.5

Ulti:

Bekleme Süresi: 80/70 / 60s → 100/85 / 70s

Giderilen Hatalar ve Düzeltmeler

Wild Rift ekibi bu güncellemede birçok hatayı düzelttiklerini belirtmiş. Bu hatalardan en önemlisi olarak alıştırma modunda botların yüksek performans sergilemesi düzeltilmiş. Ayrıca 25 Ekim’de birçok cihaza 60 FPS modunu yeniden eklemek için uygulanan düzeltme ile ilgili de bilgi verildi. Oyunda 60 FPS alabilmek için eklenen özelliğin beklenmedik sonuçları üzerine ekiplerin hala gözlem yaptığı ve yüksek grafiklerde oluşan hataların düzeltilmeye çalışıldığı bildirildi.

1.0a yaması, 1.0’ın ilk denge yaması olarak paylaşıldı. Yani 1.0 yamasının tamamını kapsamıyor. League of Legends: Wild Rift ile ilgili güncellemelerden ve haberlerden anında haberdar olmak için bizi takip edebilirsiniz.

Bu makaleyi paylaş
Yorum Yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir